Tillykke til…

Så er vi klar med de to vindere af vores “gør bloggen bedre” konkurrence!

Vi vil gerne sige tak for alle jeres gode bud, og ros! 🙂 I den kommende tid vil vi arbejde på at gøre bloggen endnu bedre – og bruge alle jeres gode kommentarer!

1. Pladsen går til Amanda Karlsson, som kom med dette bud:

Jamen jeg vil da gerne give jer – og jeres fine blog – et par ord med på vejen. First of all: I har en FANTASTISK butik – den må I gerne prale meget mere med!
1) Jeg synes det kunne være fedt, hvis I skrev lidt tekst til billederne. Jeres overskrifter på indlæggene er super appetitlige og det kunne virke godt, hvis de blev fulgt til dørs med en lille tekst med nogle fifs til, hvordan man kan bruge de forskellige styles… Yd den fabelagtige service, I yder i butikken, her på bloggen også!
2) Jeg savner ansigter på hvem, der står bag Donn Ya Doll. I skriver meget personligt og nærværende i jeres nyhedsmail, så hvorfor ikke også vise, hvem I er?
3) “ugens dukke” er genialt – det kunne man sagtens spinne noget mere over.
“Stem på ugens dukke…og vind bla bla”
– mere “call to action”, vil skabe mere aktivitet…
4) Hvad med en webshop?
Det var alt fra mig :-)
Kh Amanda

2. Pladsen går til Maria Hvid Dille, hendes bud var dette:

Vigtigt for overskueligheden, at I måske har nogle fanblade/billeder med temaer i stedet for at skulle scrolle hele vejen ned. Man kunne forestille sig nogle overordnede kategorier så som tilbud, overtj, konkurrece, nyhedsbreve mm.
Derudover kunne I have et faneblad, der gør det muligt for jeres kunder at dele info vedr. et godt køb hos jer, eller gode tøjkombinationer alla ” jeg kbte denne her og satte den sammen med disse bukser”. Man kunne også forestille sig, at man kunne stille et spørgsmål vedr. et outfit ud til jeres forum, dvs en slags chat/modetipsite, hvor man ku lade sig inspirere og inspirere andre.
Sidst men ikke mindst, tror jeg, at det er vigtigt, at folk har et incitament for at besøge jeres hjemmeside. Man ku evt have en månedlig konkurrence alla jeres website-konkurrence. Det ville gøre, at folk bruger siden og modechatten/bloggen.

Tillykke igen, vi kontakter jer på mail! 🙂

Og til jer andre, så kom endelig med flere kommentarer! 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s